CV De Schuimlikkers

Carnavalsvereniging De Schuimlikkers

Welkom op onze website!


Met trots presenteren wij ons nieuwe prinsessenpaar aan u voor, Prinses Herma en Prinses Berna


 

Daar zijn wij dan, prinses Berna en prinses Herma de 1e.
Met veel plezier vertegenwoordige wij het 54e carnavalsjaar van De Schuimlikkers! Graag stellen wij ons even aan u voor :)


Prinses Herma (rechts):

Mijn naam is Herma. Sinds 2012 ben ik in Ankeveen komen wonen op de Arnoudvoetlaan (DE LEUKSTE STRAAT VAN HET DORP ;)). Samen met mijn man Rene hebben wij 4 kinderen + 4 kleinkinderen.

Ik ben opgegroeid in Nederhorst den Berg en heb daar jaren lang op handbal gezeten. Het leuke daarvan is dat ik daardoor vroeger al in Ankveen kwam voor de streekderby. Ook heb ik nog een jaar handbal gespeeld in Ankeveen, nadat Nederhorst en mee stopte.

Ik ben commercieel medewerker bij een bedrijf dat bouwbevestigingsmaterialen verkoopt. Ik vind het super leuk om te doen!

Verder houd ik erg van de muziek van Tina Turner, Nederlandstalig en ga ik graag naar concerten. Ook voor het Mega PiratenFestijn kom ik uit mijn stoel, haha.


Prinses Berna (links):

Mijn naam is Berna. Ik ben geboren en Hilversum, maar woon sinds 2003 in het mooie Ankeveen. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen. 

Ik werk sinds 4 jaar als zelfstandige in de zorg waar ik overigs al 45 jaar voldoening uit haal. 

Samen met Herma heb ik erg veel zin in het aankomende carnavalsweekend, we maken er een feestje van. Dit doen wij liever niet alleen, dus zien we jullie graag op 9-10-11 februari in het Wapen van Ankeveen. Tot dan!

ps. Het thema voor dit jaar, Films en Musicals. Maak er iets moois mee!