CV De Schuimlikkers

Carnavalsvereniging De Schuimlikkers

Welkom op onze website!

 

 

 

✰ Hilversum, 3 augustus 1970      

 †  Ankeveen, 26 februari 2019  
  

Afgelopen dinsdag kreeg de vereniging het verschrikkelijke nieuws te horen dat ons trouwe Raadslid René is overleden.  

Het verdriet en een gevoel van onwerkelijkheid moest plaats maken voor een zwaar besluit. Laten we het carnavalsweekend wel of niet doorgaan?  

Na goed overleg met de familie is de keuze gemaakt en stonden we er met zijn allen. Wat ons betreft de juiste keuze, er zijn drie mooie feestdagen voorbij en een emotionele optocht met een warm einde. De felle zonnenstralen zullen vast van boven zijn gestuurd.  

René had een grote rol in onze vereniging. Hij was onze stille genieter. Hij sprak niet met zoveel woorden maar ook door niets te zeggen zeg je eigenlijk heel veel. Hij stond er altijd en hielp waar nodig, je hoefde maar te vragen of misschien zelfs alleen te kijken.   

Mocht je René zoeken dan keek je rond de bar en daar was hij te vinden met een biertje in zijn hand en een lach op zijn gezicht. Tenzij de avond natuurlijk iets te gezellig verliep, dan kon hij ook te vinden zijn op de bar... slapend.  

Hij heeft vele mooie herinneringen gemaakt bij een ieder die hem lief had. René was een geweldig raadslid, een goede vriend met een hart van goud.

Wij gaan hem en zijn lach missen.  

3x Alaaf voor René

 

 

 

 

 

 

 

 Welkom op de website van carnavalsvereniging "De Schuimlikkers" hier vindt u informatie over onze vereniging en onze activiteiten.

De 49 ste Prinsessen van Schuimlikkerveen

Prinses Nanda de 1ste en Prinses Mariska de 1ste